Kohti seuraavaa kirjaa

JP Torni

(c) Hannu Peltonen

Katse alkaa olla jo Murhan vuoden seuraavassa jaksossa. Tammikuusta on tullut paljon hyvää palautetta, joten tästä on hyvä jatkaa. Sarjan avaus on kuitenkin haastavin kirja, sillä siinä on omat pakolliset kuvionsa, jotka on vain tehtävä. Voin rehellisesti myöntää, että avausosan jälkeen meno kiihtyy, kun henkilöt on ajettu sisään.

Helmikuun kylmä kosketus on pian taittoa vaille valmis. Muutamia viilauksia vielä tehdään, sitten tarina menee painoon. Juho Tulikoski ja Kalevi Arosuo toimivat jo paremmin yhdessä, kun Juhon vastahakoisuus yksityisetsivän ammattia kohtaan alkaa sulaa. Ehkä ne uteliaat geenit alkavat herätä, vaikka toimintatavat Juholla ja tämän enolla ovat erilaiset.

Kalevi Arosuo on kaiken kokenut ja nähnyt vanhan koulukunnan ex-poliisi. Kaikkea hän ei viitsi edes ääneen sanoa, mutta joskus hän intoutuu Juhollekin purkamaan syvimpiä tuntojaan:

”Mutta voin näin yön pimeinä tunteina paljastaa sinulle, että nuo ulkomaalaiset televisiosarjat suorastaan vituttavat minua. Kaiken maailman kieroutuneet hullut saavat niistä uusia ideoita. Se on kuin heittäisi bensaa liekkeihin.”

Pian on siis aika heittää tarinan rovioon lisää bensaa. Sitä odotellessa vietetään kuuma kesä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s