Kevät ja Maaliskuun mustat varjot!

MaaliskuuMainosAivan tässä muutama päivä sitten Murhan vuosi -sarjan kolmas osa Maaliskuun mustat varjot ilmestyi! On aina hieno hetki avata postimiehen ovelle tuoma laatikko ja kaivaa esiin pitkän työn tulos. Fyysisessä kirjassa on tuoreeltaan vielä painomusteen haju ja selkämys naukaisee, kun kirjan avaa ensimmäistä kertaa.

Sarjan kolmannen osan myötä julkaisutahti hiukan hidastuu. Seuraava Murhan vuosi -dekkari ilmestyy 2018 ja siitä eteenpäin mennään vuoden välein aina vuoteen 2026 saakka, jolloin sarja päättyy. Tuntuu aika huimalta, että sarjasta on nyt painettuna saatavilla jo ensimmäinen neljännes. Aika kuluu nopeasti, kun on hyvää seuraa tai mukavaa tekemistä.

Tämän sarjan tekeminen alkaa nyt maksaa vaivojaan takaisin. Sarjan kakkososa, Helmikuun kylmä kosketus keräsi jo kriitikoiltakin erittäin hyviä arvioita, kun vielä Tammikuun pimeä syli herätti epäilyjä, että taas joku dekkarisarja, mahtaako siitä tulla mitään. Maaliskuusta saatu nopeimpien lukijoiden palaute on ollut todella innostunutta. Sarjassa on jytyä sekä menoa että meininkiä, kun hahmot kasvavat ja kehittyvät. Mielelläni otan tuollaisen palautteen vastaan!

Pieni kauneusvirhe meillä livahti soppaan kirjojen kansivärityksen suhteen. Painoteknisten yllätysten vuoksi Tammikuu ja Helmikuu muistuttavat hämmästyttävästi toisiaan. Mutta tuollainen roso lisää vain mielenkiintoa, täydellisyys on tylsää. Ottakaa siis mukava asento ja sukeltakaa Maaliskuun mustiin varjoihin, sillä kirkas auringonpaiste on juuri se, mikä tekee varjoista synkemmät!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s